Recreatief zwemmen Genemuiden

Ontspanning en vertier, of juist inspanning en conditie opbouwen; zwembad Bestevaer heeft voor elke leeftijd wel iets te bieden!

Volwassenen kunnen fijn baantjes zwemmen of lekker ronddobberen en heerlijk relaxen. Ook voor mensen met een beperking is ons zwembad toegankelijk. Sinds september 2012 beschikken we over een tillift, waarmee minder valide bezoekers zowel zittend als liggend in het water kunnen komen.

Voor kinderen is zwembad Bestevaer een waar eldorado. Zij kunnen zich helemaal uitleven in ons water. Speciaal voor de kids ligt op woensdagmiddag, vrijdagmiddag/avond en zaterdag supertof speelmateriaal in het water zoals surfplankjes, met lucht gevulde banden, vlotten, duikringen en een loopmat. In de vakanties pakken wij extra uit. Dan organiseren we spelletjesmiddagen en ligt regelmatig de grote opblaasbare glijbaan in het water. Daarnaast staat er regelmatig een themaweek op het programma. Dan toveren we het hele zwembad om tot jungle, circus of ruimtevaartstation. En heb je al gehoord van onze aquabios? Een filmpje kijken maar dan op het water!

Enthousiast geworden? Kom dan gauw eens naar zwembad Bestevaer!

Wees welkom in ons water!

Lestijden recreatief zwemmen
Tarieven recreatief zwemmen 


Webdesign en ontwikkeling: bco reclameburo www.bcoreclameburo.nl

Nieuws

Diplomazwemmen

Diplomazwemmen op 1 april

Lees meer >

Trimzwemmen

Nieuwe groep trimzwemmen 

Lees meer >

Diplomazwemmen

Op 4 febr was er weer diplomazwemmen.

Lees meer >

Gesloten

Zaterdagmiddag 7 januari gesloten

Lees meer >

Tarieven 2017

Lees meer >

Vrienden van SZZ

facebook
Real Time Web Analytics